top of page

Tjenester

Her finner du en oversikt over tjenestene som vi på Logre veterinærklinikk tilbyr. 

Blodprøver

Vi tar blodprøver av din hund eller katt, vi kan blant annet sjekke nyre, lever, blodsukker, stoffskifte, CRP og mye mer.
Planlegger du valper,  kan vi sjekke progesteron.
Skulle du være i tvil, kan vi også ta "graviditets-test", etter 28 dager.

Tannbehandling

Vårt digitale tannrøntgenapparat, sammen med avansert utstyr for å rense og fjerne tenner, gir oss gode muligheter til å yte god hjelp til hunder og katter med trøbbel med tenner og kjeve.

Røntgen-undersøkelser

Både som rutineundersøkelser av hofter og albuer, men også som ledd i undersøkelser av skadde og syke dyr. Vårt direkte digitale røntgenapparat tar raskt og enkelt svært gode røntgenbilder av alle deler av kroppen. Vi har også eget digitalt tannrøntgenapparat, som kan hjelpe oss å avsløre problemer i tenner og kjever.

Operasjon

Vi har utstyr til og mange års erfaring med små og store operasjoner. Det kan være alt fra mindre svulster i huden til større operasjoner i buken. Vi kastrerer både hann- og hodyr, og vi tar større buk-operasjoner, som keisersnitt, fremmedlegeme og livmorbetennelse.

Hjerteundersøkelse av Cavalier King Charles Spaniel

Vår veterinær Arne Kolden er godkjent til å lytte på hjerte  til rasen, og legge det inn i NKK sitt DogWeb

Closeup of a Black Dog

Veterinærhjelp til sjuke og skadde dyr 

Med en godt utstyrt smådyrklinikk og erfarne veterinærer, gjør vi vårt ytterste for å hjelpe skadde dyr og stille riktige diagnoser på dyr som er sjuke.

Pelsstell

Mange katter, og noen få hunder, trenger hjelp med en lang pels, som tover seg sammen til større og mindre kladder. Vi hjelper til med å fjerne den tova pelsen på en best mulig måte. Ganske mange hunder er også plaga med lang pels på potene, der sand, jord og ikke minst snø setter seg fast. Vi kan hjelpe til med å barbere vekk overflødig pels, så både hund og

eiere får et lettere liv.
Vi utfører enkelt pelsstell, med mulighet for bad og føhn.
Kunder kan også leie pelsrommet til eget bruk

Rutine-oppfølging av hunder og katter

Vaksinasjoner, kloklipp, utsettelse av løpetid m.m.

bottom of page